Toonzaal

Toonzaal

Toonzaal

Belgische pioniers in stijlvolle douche wandpanelen

In de wereld van interieurdesign is de badkamer uitgegroeid tot een persoonlijke oase, een ruimte waar functionaliteit en esthetiek naadloos samenvloeien. In dit domein hebben twee Belgische bedrijven, Artissan en D-Zignstone, zich onderscheiden als voortrekkers in de creatie van kwalitatieve wandpanelen voor douches, die niet alleen de allure maar ook het comfort van badkamers verheffen.

Artissan, met zijn wortels diep in de Belgische designtraditie, past ambachtelijk vakmanschap toe om wandpanelen te creëren die zowel tijdloos als duurzaam zijn. Elk paneel is het resultaat van zorgvuldig overwogen designkeuzes, gemaakt met het oog op het verfraaien van de meest intieme ruimtes van een woning. Hun aangepaste benadering staat garant voor een harmonieuze integratie in bestaande interieurs, waardoor elke badkamer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling krijgt.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich D-Zignstone, bekend om zijn innovatieve benadering van badkameresthetiek. Dit bedrijf heeft moderne technologieën en vooruitstrevende designprincipes omarmd om het badkamerlandschap te transformeren. Hun wandpanelen stralen een moderne flair uit, met strakke lijnen en een gladde afwerking die de hedendaagse ziel van minimalistische ontwerpen belichamen.

Wat beide merken bindt is hun Belgische identiteit - een kwaliteitsstempel dat synoniem staat voor betrouwbaarheid en esthetische finesse. Door trouw te blijven aan hun lokale roots en tegelijkertijd open te staan voor globale inspiraties, hebben Artissan en D-Zignstone beiden een gerespecteerde naam gemaakt voor zichzelf in de internationale markt voor badkamerdesign.

In hun streven naar kwaliteit, laten Artissan en D-Zignstone zien dat de keuze voor wandpanelen niet louter een praktische overweging is, maar een uiting van persoonlijke stijl en een wens om dagelijkse routines te verrijken met schoonheid en functionaliteit. Hun wandpanelen zijn daarom niet alleen een element van decor, maar een statement van persoonlijk welzijn en een weerspiegeling van het belang dat de Belgische huiseigenaar hecht aan comfort en stijl.

Text with Image (Contractor) | Sector Blocks

Ontdek Belgische elegantie in badkamermeubels

Bij Varey zijn we trots op het aanbieden van de finesse en kwaliteit van Belgisch vakmanschap in de vorm van luxueuze en duurzame badkamermeubels. Wij begrijpen dat uw badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte; het is een persoonlijke oase van rust en ontspanning. Daarom hebben we zorgvuldig een assortiment samengesteld van Belgische merken: Vika, Detremmerie en Group Sleurs.

Een symbool van duurzaamheid en elegantie

Onze collectie Belgische badkamermeubels biedt een buitengewone combinatie van innovatief design en tijdloze elegantie.

Geniet van de harmonie in design en de uitmuntende kwaliteit van Vika's assortiment, gemaakt met geavanceerde materialen die schoonheid en duurzaamheid beloven.

Ervaar Detremmerie's oog voor detail met hun stijlvolle en functionele badkamermeubels die uw ruimte transformeren in een weelderige spa-ervaring.

Ontdek Group Sleurs' toewijding aan vernieuwing en milieuvriendelijkheid met hun collectie die opvalt door zowel zijn ecologische voetafdruk als zijn premium afwerking.

Text with Image (Contractor) | Sector Blocks

Uniek Belgisch design

Belgisch design staat synoniem voor uniekheid en kwaliteit. De meubels die wij aanbieden zijn ontworpen met de intentie om uw badkamer te onderscheiden van de massa, met meubels die klasse en comfort uitstralen.

Customisatie: creëer een ruimte die echt de uwe is met onze op maat gemaakte meubelopties.

Lokale productie: door lokaal geproduceerde meubels aan te schaffen, ondersteunt u de Belgische economie en geniet u van kortere levertijden en toegankelijke klantenservice.

Contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over onze producten? Of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.