Beleven

BELEVEN

Beleven

Kies de juiste vakman voor uw project en bespaar op BTW!

Betaal minder BTW voor uw woning ouder dan 10 jaar

Wist u dat het kiezen van een vakman voor uw huis ouder dan 10 jaar niet enkel een slimme keuze is voor de kwaliteit, maar ook voor uw portemonnee? Voor woningen ouder dan 10 jaar betaalt u namelijk slechts 6% btw op renovatie- en herstellingswerken, in plaats van de gebruikelijke 21%. Dit verlaagd btw-tarief kan een significante besparing betekenen op de totale kosten van uw project. Zorg ervoor dat u profiteert van dit fiscale voordeel door een geregistreerde vakman in te schakelen voor uw verbouwingen of reparaties.

Deskundigheid en betrouwbaarheid met een ervaren vakman

Een vakman is niet alleen vertrouwd met de diverse materialen die gebruikt worden in de bouw, maar weet ook exact hoe deze op de juiste wijze toe te passen. Met hun uitgebreide kennis kunnen zij u adviseren over de beste materialen die passen bij uw specifieke situatie en wensen.

Volledig uitgerust voor elke klus

Een professionele vakman heeft alle benodigde gereedschappen voor handen om de klus efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanschaffen of huren van speciaal gereedschap. U kunt erop vertrouwen dat de vakman alles bij zich heeft om uw project tot een succes te maken.

Ervaring leidt tot snelle en effectieve probleemoplossing

Door de jaren heen hebben vakmannen een schat aan ervaring opgedaan. Zij zijn hierdoor uitstekend in staat om problemen snel te identificeren en op te lossen. Dit probleemoplossend vermogen is onmisbaar bij onvoorziene omstandigheden tijdens een renovatie- of bouwproject.

Text with Image (Contractor) | Sector Blocks

Een vakman kan een realistische tijdspanne inschatten

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een vakman is hun vermogen om een nauwkeurige tijdspanne voor het project in te schatten. Door hun ervaring kunnen ze realistische verwachtingen scheppen over hoe lang het werk zal duren. Dit helpt u bij het plannen en zorgt ervoor dat uw dagelijks leven zo min mogelijk wordt verstoord.

Bij Varey Lommel waarderen we vakmanschap en deskundigheid. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste vakman voor uw project.

Contacteer ons

Hoe richt je een kleine badkamer optimaal in?

Bij het inrichten van een kleine badkamer staat slim ruimtegebruik centraal. Het draait om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als stijlvol is, zonder een gevoel van benauwdheid te geven. Goed ontwerp is niet afhankelijk van de hoeveelheid ruimte, maar hoe je met die ruimte omgaat.

Allereerst is het belangrijk om te kiezen voor meubels en sanitair die qua proporties passen bij de grootte van de badkamer. Een zwevend of hoekwasbakje kan hier bijvoorbeeld veel ruimte besparen en draagt bij aan een open gevoel. Slimme opbergruimtes die in muren zijn ingebouwd of multifunctionele meubelstukken die zowel als opslag als zitplaats kunnen dienen, zijn ideaal voor kleine badkamers.

Text with Image (Contractor) | Sector Blocks

Praktisch & esthetisch

De keuze voor lichte kleuren op wanden en vloeren kan de ruimte groter en luchtiger laten lijken. Grote spiegels zijn niet alleen praktisch, maar weerkaatsen ook licht en zicht, wat het ruimtelijke effect verder versterkt. Het gebruik van transparante materialen zoals glazen douchewanden helpt de visuele continuïteit in de ruimte te behouden en scheidingswanden tot een minimum te beperken.

Het benadrukken van de verticale lijnen in het design kan de aandacht naar boven trekken en zo de hoogte van de ruimte accentueren. Dit kan bijvoorbeeld met verticaal geplaatste tegels of door het gebruik van hoog geplaatste decoratieve elementen.

Minimalistische aanpak

Tot slot, hoewel het verleidelijk kan zijn om veel verschillende designelementen te willen toevoegen, is een minimalistische aanpak vaak het beste in een kleine badkamer. Dit betekent niet dat het ontwerp saai moet zijn; door te kiezen voor een paar goed gekozen accessoires of een opvallend stuk zoals een artistiek wastafelblad, kan er een sterke stijlverklaring worden afgegeven zonder de ruimte te overweldigen.

Door deze benaderingen te integreren, ontstaat er een kleine badkamer die zowel praktisch is als een genot om in te zijn. Het zal een ruimte zijn die zijn afmetingen overstijgt en een oase van comfort en stijl wordt.

Contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over onze producten? Of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.